fbpx
Alpha 1 Marketing Kft. Favicon

Online Marketing csomagjaink

Gondosan összeválogatott csomagjainkban biztosan megtalálod azt, ami számodra a legjobb, de ha mégsem, akkor kérj egyedi ajánlatot!

Ami mindegyik csomagunkban alap

Kiszámíthatóság

Kampányaink eredményességéről folyamatos tájékoztatást küldünk, heti beszámolók formájában. Mindig pontosan tudni fogod, hogy hogyan teljesítünk. Egy jó ügynökség munkájának mérhetőnek kell lennie, akár csak egy befektetésnek.

Hosszútávú szemléletmód

Az Online Marketingre nem lehet sprintként tekinteni. Senki nem tud 1-2 hét alatt csodát tenni. Mi Stratégiákban gondolkodunk, hosszútávú terveket készítünk, melyek sokkal hatékonyabbak és eredményesebbek, mint a „gyors módszerek”. Pont ezért minimum 6 hónapra szerződünk.

w

Havi konzultáció

Havonta legalább egyszer találkozunk személyesen is, megiszunk egy finom kávét, átnézzük az elmúlt hónap adatait, valamint átbeszéljük a kérdéseket/kéréseket, gondolatokat, ötleteket, célokat, hogy a következő hónap még eredményesebb lehessen.

Teljeskörű Online Marketing csomagjaink

*A fotózás és reklámfilm kuponok 6 hónapra szólnak, ahogy a minimum szerződési időnk is. 6 hónap elteltével megújulnak!

Online Marketing csomagjaink

*A 6 hónapon belül is fentebb lehet váltani a „Teljeskörű Online Marketing” csomagok valamelyikébe. Ebben az esetben a fotózás és reklámfilm kuponok időarányosan lesznek elszámolva.

Kezdődjön a munka!

Kérj időpontot és kezdődjön el egy teljesen új fejezet a vállalkozásodban! Garantáltan nem fogod megbánni, ha velünk dolgozol, kivéve akkor ha nem szereted a pénzt. Akkor ne válassz minket!