fbpx
Alpha 1 Marketing Kft. Favicon

Tartalom nélkül nehéz a Marketing!

A tartalom és a Marketing kéz a kézben járnak. Tartalom nélkül a Marketing olyan, mintha kisollóval nyírnád a füvet. Sikerülni fog, szép is lesz, a végeredmény ugyan az lesz, de az idő, munka és idő sokkal több lesz, amit eltöltesz vele. A tartalom olyan, mintha kapnál a fűnyíráshoz egy fűnyírót. Egyből minden egyértelmű lesz, hatékony, gyorsabb és vagányabb is.

Cikkekkel/posztokkal, céges fotókkal és reklámfilmekkel az élet sokkal könnyebb a Marketing világában, akár csak fűnyíróval füvet vágni.

Miben segítenek a tartalmak?

Jobban teljesítenek a hirdetések

Ha van két Facebook hirdetés, ahol mind a kettőnek ugyan az a célja, de az egyik egy unalmas Stock fotóval van feltöltve, a másik pedig egy szuper kis reklámfilmmel, akkor utóbbi sokkal jobban fog teljesíteni.

Kiemelkedés a versenytársak közül

Ha egy versenytársad folyamatosan telefonnal készült képeket tölt fel például referencia munkáiról, te pedig profi minőségű fotókat és videókat használsz, logóval ellátva, stb. akkor azt érezni fogja a látogató is. A versenytárs oldalán való barangolás olcsó érzetet fog benne kelteni és elbizonytalanítja.

i

Sokrétű felhasználási mód

Szinte végtelen platformon és területen fel lehet használni akár egyetlen egy reklámfilmet is! Megoszthatjuk Facebookon/Instagramon, a weboldalon, hirdethetünk rá Facebookon, YouTubeon, árajánlatadáskor csatolhatjuk akár referenciának és még sorolhatnám!

Reklámfilm készítés

Professzionális felszerelés: A minőség garantált! Több millió forintos felszerelésünknek köszönhetően a minőséggel biztosan nem lesz baj! Reklámfilmed akár 4K felbontásban is eltudjuk készíteni!

Az ötlettől a kész reklámfilmig: A reklámfilmed teljes egészében ránk bízhatod! Az ötlettől, a tervezésen át, a forgatással és utómunkával bezárólag, a kész reklámfilmig végig visszük a folyamatot.

Jó hangulat: Ötleteléseinket, forgatásainkat mindig nagyon jó kedv és hangulat jellemzi, így nem csak egy hasznos végső produktum származik a közös munkából, de egy jó élmény is!

Rugalmas árazás: Áraink a végső reklámfilm hosszától függenek. 1.500 Ft + Áfa/másodperctől 5.000 Ft + Áfa/másodpercig. Például egy 30 másodperces reklámfilm 45.000 Ft + Áfa és 150.000 Ft + Áfa közé esik.

Reklámfilm készítés

Legutóbbi munkáink

Minden általunk készített reklámfilm teljesen megfelel a szerzői jogoknak, bárhol felhasználhatóak!

Céges fotózás

Céges fotózás

Kiemelkedő minőség: Hagyd a hátad mögött a telefonos minőségű képeket, rakd magasabbra a lécet! A Stock fotókkal se elégedj meg, hiszen az meg nem lesz egyedi, nem a te vállalkozásod fogja tükrözni.

Sokoldalú stáb és felszerelés: Imázsképek a vállalkozásodról? Profi termékfotók? Egységes csapatfotó a weboldaladra? Nem számít, milyen fotókra van szükséged, mindenben tudunk segíteni!

Kellemes élmény: Fiatal csapatunkkal garantáltan kellemes élmény lesz a komplett procedúra, és még szuper képekkel is gazdagabb leszel!

Elérhető árak: Egy céges imázsfotózás akár már 30.000 Ft + Áfa is lehet, amiben annyi kép van, hogy akár egész hónapokig csurgathatod a fotókat, nem fogsz kifogyni.

A fotózás után mindig a teljes anyagot elérhetővé tesszük, megosztjuk a megrendelővel, majd külön választhat ki képeket amiket szeretne ki is dolgoztatni. Általában ez maximum az összes képszám 10%-a.

Cikk/poszt írás

Releváns kulcsszavak használata: Cikkeinknél mindig odafigyelünk, hogy releváns kulcsszavakra írjuk azokat, hogy a Google keresőmotorja könnyen rátaláljon, így ingyenes forgalmat terelve weboldalunkra.

SEO optimalizáció: Egy cikk megírása és feltöltése után a weboldalon különböző egyéb beállításokat végzünk el, hogy a cikket optimalizálhassuk még jobban a Google keresőmotorja számára.

Szakmaiság, értékteremtés: Még ha tőlünk messzebb is áll egy adott cikk témája, igyekszünk utánaolvasni, beleásni magunkat, hogy minőségi, magas szakmai tartalom és értékteremtés jellemezze munkánkat!

Fix, egyértelmű árak: Egy cikk 10.000 Ft + Áfa, amiben benne van a kulcsszókutatás, szakmai tartalom, szerkesztés és SEO optimalizáció is.

Cikk, poszt írás