fbpx
Alpha 1 Marketing Kft. Favicon

„Nekem nem kell weboldal!”

Mondta: Minden csődbement vállalkozó.

A mai világban, aki nincs online, nincs fent a világhálón, már nem is létezik, szokták mondani. Ez évről-évre egyre igazabb. Egyre többen használnak internetet, sőt, kijelenthető, hogy a társadalom nagy része már ott próbál meg elsősorban megoldást találni a problémájára, hisz kényelmes, idő hatékony és rengeteg információ érhető el. Pontosan ezért, aki nincs fent az interneten, legyen az cég, magánszemély vagy igazából bárki, annak sajnos nagyon nehéz dolga lesz azokkal a versenytársakkal szemben, akik pedig igen.

Az Ő weboldalaikat is mi csináljuk

Custom PC Debrecen
Custom PC Debrecen
Krisba Doors
Krisba Doors
Krisba Doors
Custom PC Debrecen

Miért érdemes velünk dologznod?

Teljes ügyfélközpontúság

Számunkra a legfontosabb az elégedett ügyfél! Maximalista csapatunk nem tudja elviselni, ha valami nem tökéletes. Ennek érdekében mindent meg is teszünk. Ha minket választasz, biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz csalódni a végeredményben!

Z

Rövid határidők

Nálunk nem kell hónapokat várnod, hogy elkészüljön a weboldalad, de még csak heteket sem! Természetesen weboldalfüggő, de nagy általánosságban elmondható, hogy az általunk készített weboldalakat akár már 1-2 hetes határidővel át is tudjuk adni!

l

Tervezéstől a kész weboldalig

Konzultáció, tervezés, folyamatos egyeztetés, digitális anyag gyártás, webfejlesztés, finomítás, átadás. Csak annyit fogsz észrevenni, hogy elkészült az weboldal és szuper lett!

Baráti árak, rejtett költségek nélkül

Nincsenek rejtett költségek. Áraink tartalmaznak mindent, ami egy weboldalhoz csak kellhet. Tárhely, domain regisztráció, SSL tanúsítvány, egyedi e-mail címek, fejlesztés, minden. Egy ár és egy kész, működő és profi weboldal, ennyire egyszerű!

i

Minden háttérmunka elvégzése

Nem kell aggódnod semmi miatt, csak dőlj hátra, hisz intézzük a tárhelyet, domain regisztrációt, SSL tanúsítványt és minden olyan háttérmunkát, amely szükséges egy profi, gyors weboldalhoz. Sőt! Ezen kívül még egyedi e-mail címeket is csinálunk neked.

Teljes jogi megfelelés

Egy profi és szabályos weboldal nem létezhet megfelelő jogi háttér nélkül. Természetesen ebben is segítünk és megírjuk weboldalad Adatvédelmi nyilatkozatát és Általános Szerződési Feltételeit is, hogy ne lehessen belekötni semmibe!

Prémium eszközök használata

Olyan prémium, fizetős eszközöket használunk, amelyek együttes értéke sokkal többe kerül, mint amennyit kérünk az elkészült weboldalért, így biztos lehetsz abba, hogy a weboldal prémium minőségű lesz és az ár-érték aránya se lesz elhanyagolható!

Letisztult és fiatalos design

Biztonságos WordPress rendszerben dolgozunk, mindig törekszünk a gyors, letisztul, fiatalos, dizájnos, jól kinéző weboldalak készítésére, melyek könnyen átláthatóak minden esetben!

Tökéletes mobiloptimalizáció

Manapság, a mobilok és a mobilinternet elterjed világában az egyik legnagyobb hátrány, ha egy weboldal nincs optimalizálva mobiltelefonra. Mi ilyen hibát nem követünk el, különös hangsúlyt fektetünk a mobilos megjelenésre. Nincs kuszaság, összecsúszott szöveg, sehol!

Ingyenes karbantartás

A nálunk készített weboldalakat az első évben ingyenesen karbantartjuk, biztonságosak és gyorsak maradnak garantáltan. Ezt követően is kedvezményes évi árakat szabunk ki, megköszönve hűséged!

Csomagjaink

Az elkészült, átadott és átvett weboldalakat, már ingyenesen nem áll módunkban szerkeszteni. Nem tudunk „csak még egy képet feltölteni”.

Többlet/szerkesztési munkadíj az „Alap” és „Prémium” csomagoknál 15.000 Ft + Áfa/óra, a „Webshop” csomagnál 20.000 Ft + Áfa/óra.

Tűnj ki a tömegből!

Bízz meg minket a weboldalad elkészítésével és garantáltan nem fogod megbánni! Kivéve akkor, ha nem szereted a gyors, dizájnos, modern, fiatalos, jól működő weboldalakat. Akkor ne válassz minket!