fbpx
Alpha 1 Marketing Kft. Favicon

Mindenhova kell grafika!

Ma már egy jól megtervezett logó jelentheti akár egy vállalkozás sikerességét vagy bukását. Na jó nem, ez azért kicsit túlzás, de az biztos, hogy fontos! Egy pofás logó, passzoló arculat sokat számíthat abban, hogy mennyire kívánatos, szimpatikus egy érdeklődő számára a vállalkozás úgy, hogy nem tud még róla talán semmit. Ez lesz az első pont, amivel találkozik, az arculat.

Mint ahogy egy embernél is érezzük azonnal, hogy az szimpatikus-e vagy sem mikor meglátjuk, ugyan úgy egy vállalkozásnál is szerepet játszhatsz ugyan ez. Ha valaki például egy Google Ads alapján talál rá weboldalunkra, ami enyhén szólva elavult és nem is néz ki a legjobban, akkor biztosak lehetünk abban, hogy szinte azonnal elbizonytalanodik és jó eséllyel tovább is keres.

Arculattervezés

Logó tervezés: A logó az egyik legfontosabb eleme az arculatnak! Ott virít mindenhol! Névjegykártyán, weboldalon, Facebookon, termékeken, számlán, mindenhol. Ne bizonytalanítsd el potenciális ügyfeled egy gagyi logóval!

Színek, betűk, grafikai elemek: Pár adott szín, egy bizonyos betűstílus, grafikai elemek összessége ugyanannyira jellemezhet egy vállalkozást, mint a szlogenje vagy éppen logója. Nagyon fontos az egységes megjelenés, a vállalkozás tükrözése színeken, stíluson és a többin keresztül. Nálunk például a fekete-fehér-citromsárga az arculat színei, mindamellett, hogy a grafikai elemek, a stílus és a képek a fiatalosságot tükrözik.

Névjegykártya: Ha megvan a logó, a színek, betűk, stílusok, grafikai elemek, akkor nem hiányozhat egy hozzá illő névjegykártya sem!

A kulcs az egységesség: Nagyon fontos, hogy minden platformon, minden egyes helyen ahol megjelenik a vállalkozás egységes legyen a kép. Miután megterveztük az arculatot, mindenhol abba is öltöztetjük a vállalkozást. Legyen az a weboldal, a céges Facebook oldal, névjegykártya, póló, autó matrica, bármi!

Arculattervezés

Minden általunk készített arculat elem, grafikai munka teljes mértékben szabadon felhasználható bárhol, szerzői jog nem védi!

Grafikai munkák

Grafikai munkák

Molinó: Vállaljuk kisebb-nagyobb molinók tervezését, reklámtáblákat és minden hasonlót.

Névjegykártya: Névjegykártya tervezésben is ott vagyunk! Gyere el személyesen, adunk egyet a sajátunkból és meglátod!

Lényegében bármilyen grafikai elem tervezését vállaljuk: Lehet ez tényleg bármi, akár csak egy profi céges Facebook borítókép, kép a weboldalra, autóra, matrica, bármi!