fbpx
Alpha 1 Marketing Kft. Favicon

Mire számíthatsz, ha velünk dolgozol?

Az Alpha 1 Marketing Kft.-nél nagy hangsúlyt fektetünk az emberségre, tisztességre, pontosságra és a precizitásra. A határidőket tartjuk, azonnal elérhetőek vagyunk ügyfeleink számára és addig nem nyugszunk ameddig valami nem tökéletes. Ezáltal se fél, sem pedig tökéletlen munkát nem adunk ki a kezünkből.

Folyamatosan továbbképzésekre járunk, belső trainingeket tartunk, így mindig naprakészek vagyunk, képben vagyunk a legújabb trendekkel, szakmailag magasan tartjuk a lécet.

Kiszámíthatóság

Kampányaink eredményességéről folyamatos tájékoztatást küldünk, heti beszámolók formájában. Mindig pontosan tudni fogod, hogy hogyan teljesítünk. Egy jó ügynökség munkájának mérhetőnek kell lennie, akár csak egy befektetésnek.

Hosszútávú szemléletmód

Az Online Marketingre nem lehet sprintként tekinteni. Senki nem tud 1-2 hét alatt csodát tenni. Mi Stratégiákban gondolkodunk, hosszútávú terveket készítünk, melyek sokkal hatékonyabbak és eredményesebbek, mint a „gyors módszerek”. Pont ezért minimum 6 hónapra szerződünk.

w

Havi konzultáció

Havonta legalább egyszer találkozunk személyesen is, megiszunk egy finom kávét, átnézzük az elmúlt hónap adatait, valamint átbeszéljük a kérdéseket/kéréseket, gondolatokat, ötleteket, célokat, hogy a következő hónap még eredményesebb lehessen.

Google kampányok

Google Ads és Shopping

Egy jól felépített Google kampány csodákat tehet vállalkozásoddal. Pillanatok alatt potenciális vásárlókká varázsolhatod vele a gyanútlanul, a problémájára megoldást kereső felhasználókat. Nagyban megnövelheted az Online értékesítéseid vagy foglalásaid számát, elérheted, hogy többen iratkozzanak fel levelezőlistádra, valamint fellendítheted bejövő hívásaid számát vagy a boltod látogatottságát is!

Bármely területre igaz a következő állítás: valamilyen problémára megoldást kínálsz. Ez a Google kampányok lényege. Erre kell koncentrálni, hiszen mikor egy felhasználó keres egy megoldást, akkor már megvan benne problématudat, amire megoldást szeretne. Ez gyakran már vásárlási szándékkal is jár!

Jól felépített Google kampányainkkal pontosan ott leszel mikor meg akarják oldani a problémájukat a felhasználók!

Hogyan építjük fel Google kampányainkat?

Releváns kulcsszavakat keresünk

Mély, részletes kutatásba és gyűjtésbe kezdünk. Megvizsgáljuk és összegyűjtjük az weboldaladhoz, adott termékedhez/kampányodhoz tartozó legrelevánsabb kulcsszavakat, valamint nagyító alá vesszük a konkurenciádat is, így a kapcsolódó kulcsszavakat is felhasználjuk.

s

Kizáró kulcsszavak után nézünk

A kizáró kulcsszavak legalább annyira fontosak, mint a releváns kulcsszavak. Ha például egy vállalkozás drága, minőségi, prémium borokat árul, akkor véletlenül sem akarunk megjelenni a „La Fiesta” keresési kifejezésre.

l

Csalogató címsorokat gyártunk

Sajnos bármilyen jó a kulcsszókutatás és kizárás, ha a keresésre való megjelenés után nem csalogató az ajánlat. Érdeklődést, lelkesedést, bizalmat kiváltó címsorokkal viszont nagyon sokat tudunk tenni a tényleges kattintásért és az esetleges vásárlásért!

Landing oldalakra terelünk

Egyedi Landing és Sales oldalakat gyártunk az adott hirdetésekhez, ezzel nagyban megnövelve a konverziót, relevanciát, megtérülést és a hirdetés teljesítményét. Egy jó hirdetés után a potenciális vásárlót direkt a számára kialakított ajánlatban mélyítjük el és terelgetjük tudatosan!

Facebook és Instagram hirdetések

A Google Ads főleg keresésen alapuló Marketing eszköz. Van egy probléma, amire megoldást keres a felhasználó, így sokszor már vásárlási szándék is van benne. A Facebook hirdetések azonban nem így működnek. A Facebook hirdetéseknél először is meg kell keresned és fel kell keltened a potenciális vásárlóid figyelmét, melyet csak komoly Stratégia megalkotásával, pontos célzással és méréssel lehetséges.

Első ránézésre megfogalmazódhat benned a kérdés, hogy minek ezzel bajlódni, pénzt költeni rá, mikor csak keressük az embereket, nem is eladunk nekik eleinte. A válasz pedig nagyon egyszerű. Ha egyszer megvannak a potenciális ügyfelek, szinte végtelenül tudjuk sokszorozni őket, köszönhetően a Facebook fejlett algoritmusának és annak, hogy gyakorlatilag mindent tud a felhasználóiról. Innentől kezdve pedig határ a csillagos ég! Mehet az eladás, feliratkozás, időpontkérés és minden egyéb cél megvalósítása, szinte határok nélkül.

Fontos ám azt leszögezni, hogy ezek fejlett Stratégiát, munkát, mérést igényelnek és nem összekeverendő egy sima, egyszerű poszt kiemelésekkel… Azért miért is kérnénk pénzt? Bárki megtudja csinálni magának is otthon.

Google kampányok

Mitől eredményesek Facebook és Instagram hirdetéseink?

Z

A vállalkozásodhoz igazítjuk a Stratégiát

Minden egyes vállalkozástípushoz már Stratégiát kell használni. De mégis melyikhez milyet? Hál isten neked ezzel sem kell foglalkoznod, elég sok mindent kipróbáltunk és leteszteltünk már, így pontosan tudjuk, hogy mely stratégia fog illeni a vállalkozásodhoz!

Rengeteget tesztelünk, csak arra költünk ami tényleg működik

Tesztelni mindig kell, hiszen nincs két ugyanolyan termék/szolgáltatás, de vállalkozás sem. Eleinte a tesztelési fázisban kisebb összegekkel dolgozunk, majd mikor megvan a megfelelő közönség, kreatív és a többi beállítás, akkor csapunk bele a lecsóba!

b

Értékesítési tölcsérekben gondolkodunk

Ha valaki nem ismeri vállalkozásod/terméked, valamint nem is feltétlenül egy problémára keresi a megoldást személyedben, akkor teljesen máshogy kell hozzá állni. Fokozatosan kell megismertetni veled és szépen terelgetni a hideg érdeklődőtől a forró, potenciális vásárlóig.

Nem tippelgetünk, adatokból dolgozunk

Valódi, gyűjtött adatokkal dolgozunk, így nagyon pontosan tudunk célozni. Egy jó Facebook hirdetés titka az adatgyűjtés, elemzés, melyekből később speciális egyedi és hasonmás célközönségeket lehet létrehozni.

Landing oldalakra terelünk

Egyedi Landing és Sales oldalakat gyártunk az adott hirdetésekhez, ezzel nagyban megnövelve a konverziót, relevanciát, megtérülést és a hirdetés teljesítményét. Egy jó hirdetés után a potenciális vásárlót direkt a számára kialakított ajánlatban mélyítjük el és terelgetjük tudatosan!

Folyamatos optimalizáció, monitoring

A Facebook hirdetés sosem szerencse kérdése, valamint sosem lehet nyugodtan hátra dőlni. A sikeres hirdető titka a számok folyamatos figyelése, elemzése és optimalizálása. Minden hirdetés, kreatív „elfáradt” egy idő után, pontosan ezért Facebook hirdetéseinket napi szinten monitorozzuk és minden nap optimalizálunk.

Nézd meg ajánlatainkat!

Gondosan összeválogatott csomagjainkban biztosan megtalálod azt, ami számodra a legjobb, de ha mégsem, akkor kérj egyedi ajánlatot!